Polaritetsyoga

Dr. Randolph Stone insåg hur viktigt det är att underhålla kroppen med olika rörelser för att hålla muskler mjuka och smidiga. Polaritetsyoga bygger på att tänja muskler på ett mjukt sätt, ofta i samband med att man ljudar för att förstärka effekten. Polaritetsyogan är utformad specifikt för att stimulera kroppens naturliga energiflöde samt att öka välmåendet.

Rörelserna är en speciell form av yoga som består av små rörelser där en del av dem utförs tillsammans med hjälp av rösten,olika ljud. Alla övningar syftar till att förbättra energiflödet i kroppen, skapa balans och frigöra blockerade områden. De är enkla att behärska och lätta att integrera i en aktiv vardag.

Polaritetsyoga gör det möjligt för dig att ”återknyta” med din kropp. Rörelserna är repetitiva och stimulerar både muskler och nervsystem.

Bättre hälsa genom att utföra regelbundet
Polaritetsyoga ger dig de verktyg du behöver för att förbättra och ta hand om din hälsa. Avsätt tid för dig själv, 5-10 minuter regelbundet är allt som krävs för att bygga en bra grund som håller i längden.

sv_SE