Kost

Mat og kosthold

I tillegg til proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer og mineraler, inneholder maten vi spiser, energi. Ulike matvarer har forskjellige frekvenser, og er kategorisert i de fire elementene (jord, vann, ild og luft).

Hvis vi ønsker å opprettholde optimal helse, bør vi forsyne kroppen med matvarer som inneholder de energiene vi trenger til enhver tid. Hva vi trenger varierer ut fra aktivitet, årstid, vår energetiske sammensetning og stadium i livet. Hos en polaritetsterapeut vil du få veiledning rundt hvilket kosthold som er optimalt for deg.

For at kroppen skal kunne tilegne seg næring og energi i maten, er det også viktig at fordøyelsesorganene fungerer og har en jevn strøm av energi. Om de er blokkert, eller hvis vi har inntatt ikke-optimalt kosthold over lang tid, kan avfallsstoffer samle seg i kroppen og forårsake smerte eller sykdom.

I slike tilfeller kan en rensende diett være til hjelp. Hos en polaritetsterapeut kan du få veiledning og råd rundt en spesifikk diett som effektivt fjerner avfallsstoffene fra kroppen.

nn_NO